transgran.info utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
TRANSGRAN RENOVA EL DISTINTIU DE QUALITAT AMBIENTAL DE LA SEVA FLOTA DE VEHICLES

TRANSGRAN RENOVA EL DISTINTIU DE QUALITAT AMBIENTAL DE LA SEVA FLOTA DE VEHICLES

Transgran, el servei urbà dels municipis de Granollers, La Roca del Vallès, Les Franqueses del Vallès i Canovelles, ha renovat per tercer any consecutiu el seu certificat de qualitat ambiental. 

El Distintiu de garantia de qualitat ambiental de flota de vehicles és una identificació de caràcter voluntari que s’atorga a les flotes de vehicles d’empreses respectuosos amb el medi ambient. És una etiqueta ecològica que concedeix la Generalitat de Catalunya per reconèixer aquells serveis que compleixen uns requisits d’excel·lència ambiental, més enllà dels que són establerts com a obligatoris per la normativa vigent. Aquest sistema català d'etiquetatge ecològic reconeix el compromís de Transgran per dotar-se de vehicles de baixes emisions i de tenir en compte criteris de conducció eficient, un manteniment que segueix les indicacions del fabricant, així com bones pràctiques de gestió ambiental. Cal recordar que Transgran ja comptava amb 8 vehicles híbrids a la flota titular del servei, amb model que permet estalvis de combustible de fins al 39% i una reducció de les emissions de fins a un 50%. 

Transgran continua així amb el seu compromís amb un transport públic de qualitat i sostenible, respectuós amb el medi ambient.


ALTRES NOTÍCIES

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles
MODAL