TRANSGRAN INCREMENTA L’OFERTA DE SERVEI

TRANSGRAN INCREMENTA L’OFERTA DE SERVEI

A partir de l’1 de gener, TransGran, el servei de transport urbà dels municipis de Granollers, La Roca del Vallès, Les Franqueses del Vallès i Canovelles, va incrementar l’oferta de servei a les línies L1 (Can Gili - Canovelles - Hospital - La Torreta), L3 (Plaça Europa - Granollers Centre - La Torreta - Hospital), L6 (Can Bassa - Granollers Centre - Hospital - Can Mònic - Corró d'Avall), L20 (Can Bassa - Can Mònic – Bellavista)L21 (Can Bassa – Hospital) i L22 (Estació de França – Bellavista).

Les millores dels serveis són les següents:

  • Les línies L1, L3, L6, L21 i L22 durant els dies feiners, amplien el seu horari a l'inici i final del servei.
  • Les línies L1 i L20 milloren la seva freqüència durant el cap de setmana i durant el mes d’agost.
  • I com a novetat, la línia L6 que fins ara només circulava de dilluns a divendres feiners (excepte agost) circula els dissabtes feiners oferint un total de 15 expedicions d’anada i de tornada, i durant el mes d’agost amb un total de 16 sortides d’anada i tornada.

L'objectiu d'aquestes millores és incrementar l'oferta de serveis per tal d’adaptar-nos a les necessitats dels nostres usuaris i d’oferir millors horaris.

Consulta aquí els nous horaris de TransGran.


ALTRES NOTÍCIES

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

L'ATM de Barcelona va acordar de nou en el consell d’administració de l’ATM mantenir finalment els descomptes del 50% en els abonaments T-usual i T-jove.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles