LA NOVA T-MOBILITAT DE CARTRÓ ES COMENÇA A VENDRE A LES MÀQUINES DE LA XARXA FERROVIÀRIA INTEGRADA

LA NOVA T-MOBILITAT DE CARTRÓ ES COMENÇA A VENDRE A LES MÀQUINES DE LA XARXA FERROVIÀRIA INTEGRADA

A partir del passat dimarts, 28 de novembre, els títols integrats T-usual, T-casual, T-grup i T-familiar s'han començat a vendre a una part de les màquines d’autovenda de la xarxa ferroviària integrada en el nou format de T-mobilitat de cartró sense contacte i recarregable.

El canvi s'està produint de forma gradual a les màquines d’autovenda esmentades, que deixaran d’imprimir els bitllets antics amb banda magnètica i només els oferiran amb targetes T-mobilitat. Posteriorment, el nou format arribarà als punts de venda físics (com els punts de venda de Sagalés), estancs i quioscos. Actualment aquest format no està disponible per a la compra en aquests punts de venda.

El format específic de cartró T-mobilitat no requereix registre previ i costa 0,50€, que es paguen una sola vegada. Un cop la persona esgoti el títol que compra la primera vegada, pot recarregar aquesta targeta a qualsevol màquina o a través del seu mòbil.

El nou format, que és anònim i no està vinculat a les dades de la persona que el compra, permet la recàrrega d’un títol, és a dir, no pot contenir diferents títols a la vegada. Un cop s’esgoti el que hi hagi en aquell moment, es pot canviar i carregar-ne un de diferent. En aquest sentit, permet la recàrrega de T-casual, T-grup i T-familiar.
 

La T-usual, un format de cartró específic

Com a excepció, l’abonament T-usual en cartró T-mobilitat té un disseny específic que requereix el DNI o el passaport en el moment de la compra, ja que es tracta d’un títol personal i intransferible. En aquest sentit, la targeta T-usual no accepta la recàrrega de cap altre tipus de títol de la gamma de títols integrats.
 

Les targetes antigues es poden seguir utilitzant

Pel que fa a les targetes de cartró antigues amb banda magnètica que ja han estat adquirides, es poden seguir utilitzant fins que aquestes s‘esgotin o fins la seva caducitat, fixada el proper 15 de gener, donat que les màquines de validació encara admeten aquests tipus de bitllets.


ALTRES NOTÍCIES

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

L'ATM de Barcelona va acordar de nou en el consell d’administració de l’ATM mantenir finalment els descomptes del 50% en els abonaments T-usual i T-jove.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles