MÉS DE 30 ANTICS CONDUCTORS/ES I TREBALLADORS/ES DE SAGALÉS ES VAN RETROBAR AL MUSEU DE VEHICLES CLÀSSICS DE CALDES DE MONTBUI

MÉS DE 30 ANTICS CONDUCTORS/ES I TREBALLADORS/ES DE SAGALÉS ES VAN RETROBAR AL MUSEU DE VEHICLES CLÀSSICS DE CALDES DE MONTBUI

Sagalés va celebrar el passat 19 de juny una trobada d’antics conductors i treballadors de la companyia en un marc incomparable, l’exposició permanent d’autobusos clàssics ubicada a Caldes de Montbui. 

En la trobada es va commemorar la seva dedicació al transport de viatgers com a protagonista de la seva vida activa. Durant l’acte se’ls va fer entrega del carnet que els acredita com a membres del Club d'Antics Conductors de Sagalés i també van poder gaudir d’una visita guiada per les diferents peces del museu, de la mà del Francesc Sagalés, president de la companyia. El conseller delegat, Ramon Sagalés, també va adreçar unes paraules als assistents, posant en valor la seva dedicació al sector de la mobilitat i a Sagalés. En el seu discurs va destacar la importància de mai perdre de vista el nostre passat i la nostra història que ens ha portat fins al present i que ens ha de permetre mirar cap al futur. 

L’acte va concloure amb un brindis commemoratiu per tota la feina feta durant tots aquests anys i amb el lliurament d’un obsequi a tots els congregats, una làmina de la pintora eivissenca Diana Bustamante que recrea una dels vehicles clàssics més icònics de Sagalés, un Ford TT de 1926. 

Al juny del 2019, en el marc del 10è aniversari del Ral·li Internacional d'Autobusos Clàssics, Sagalés ja va impulsar una trobada d'antics conductors que es van donar cita en l'exposició de vehicles en la Plaça Espanya de Barcelona. La reunió celebrada el passat 19 de juny va ser, doncs, la segona convocatòria d’antics treballadors que volia reconèixer i posar en valor la seva dedicació a Sagalés durant la seva vida activa.


ALTRES NOTÍCIES

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

L'ATM de Barcelona va acordar de nou en el consell d’administració de l’ATM mantenir finalment els descomptes del 50% en els abonaments T-usual i T-jove.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles