UN ANY MÉS, SAGALÉS SIGNA UN ACORD AMB L'AJUNTAMENT DE GRANOLLERS PER A LA CONTRACTACIÓ DE DONES CONDUCTORES

UN ANY MÉS, SAGALÉS SIGNA UN ACORD AMB L'AJUNTAMENT DE GRANOLLERS PER A LA CONTRACTACIÓ DE DONES CONDUCTORES

Un any més, Sagalés va signar un acord de col·laboració amb l’Ajuntament de Granollers on es comprometia a contractar un 60% de les alumnes que superessin amb èxit el curs gratuït de conducció d’autobús (Carnet D + CAP viatgers) adreçat exclusivament a dones que estiguin empadronades a Granollers, amb una durada de 197 hores (155 hores + 42 hores de pràctiques en empresa). Aquesta formació va ser subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, en el marc del projecte "Treball als barris".

Les interessades en fer el curs havien d'adreçar-se al Servei Local d’Ocupació, a la Masia Tres Torres (c/ de les Tres Torres, 18-20 (08401-Granollers), tel. 93 861 13 90 - feinagm@ajuntament.granollers.cat / www.granollers.cat/ocupacioempresa/pontsalafeina).

Amb aquesta iniciativa, Sagalés va voler contribuir a la igualtat de gènere i d'oportunitats al món laboral en la conducció d'autobusos, on la presència de la dona és minoritària. 


ALTRES NOTÍCIES

TARIFES DELS TRANSPORT PÚBLIC 2023

TARIFES DELS TRANSPORT PÚBLIC 2023

El Real Decret-llei 20/2022, de 28 de desembre aprova per part de l’Estat l’aportació per a la reducció del 50% del preu dels abonaments i títols multiviatge a les comunitats autònomes i entitats locals que prestin serveis de transport col·lectiu urbà i interurbà.

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

Sagalés va participar al Tomorrow.Mobility World Congress, esdeveniment global sobre disseny i adopció de nous models de mobilitat urbana que es va celebrar en el marc del Smart City Expo World Congress, la fira i congrés líder sobre ciutats intel·ligents. 

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles