transgran.info utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
NOVES TARIFES DEL TRANSPORT PÚBLIC, A PARTIR DE L’1 DE GENER DE 2020

2019-12-27

NOVES TARIFES DEL TRANSPORT PÚBLIC, A PARTIR DE L’1 DE GENER DE 2020

El Consell d’Administració de l’Autoritat del Transport Metropolità ha aprovat la nova proposta de títols i tarifes de transport públic per al proper 2020.

La nova política tarifària, afavorirà les persones usuàries més recurrents, amb una baixada de preu molt important, de l’ordre del 25%, en els abonaments de transport. Els nous títols i preus aprovats es podran adquirir a partir de l’1 de gener en els punts de venda habituals. 

TÍTOLS PROPIS TRANSGRAN

En el cas dels títols propis de Transgran:

  • Es crea un nou títol unipersonal de 10 viatges, la TG1. El preu d'aquest títol serà de 8.40€. Aquest títol estarà disponible en breu.
  • El preu de a T10 Estudiants serà de 6.70€
  • El preu de al T10 Jubilats serà de 6.70€

Els títols adquirits l'any 2019 seran vàlids fins el 29/2/20.

ATM BARCELONA

El Sistema Tarifari Integrat estrenarà l’1 de gener la T-usual, un títol que neix per substituir la T-mes, amb viatges il·limitats durant 30 dies i de caràcter personal. El seu preu serà un 25% menys que el valor actual de la T-mes: la targeta d’una zona tindrà un cost de 40 euros. 

D’altra banda, l’altra gran novetat serà la T-casual, pensada per a persones que facin un ús menys intensiu, que substituirà la T-10 però que serà de caràcter unipersonal, amb un preu d’11,35 €, per a una zona tarifària.

La tercera targeta de nova creació aquest 2020 és la T-grup, una targeta multipersonal que, amb el mateix cost unitari que la T-casual, permetrà fer 70 viatges en 30 dies (79,45€ per a una zona). És un títol pensat per a l’ús ocasional del transport públic per part de grups, com ara escolars, esportius o d’altres.

Per últim, es crea la T-Grup, una targeta multipersonal que, amb el mateix cost unitari que la T-casual, permetrà fer 70 viatges en 30 dies (79,45€ per a una zona). És un títol pensat per a l’ús ocasional del transport públic per part de grups, com ara escolars, esportius o d’altres. En ser multipersonal, es pot validar tantes vegades com les persones usuàries vulguin en un mateix trajecte, fins al màxim de 70. 

La T-dia, amb viatges il·limitats durant 24 hores, passarà a valer 10,50€, la d’una zona tarifària. Continuarà en vigor la T-verda, gratuïta i amb viatges il·limitats durant tres anys per a persones que hagin desballestat el seu vehicle privat contaminant i hagin renunciat a comprar-ne cap altre en tres anys. A l’àmbit metropolità (36 municipis), la gestiona l’AMB a través d’AMB Informació. Fora l’àmbit metropolità, per a les persones empadronades a la resta de municipis de la xarxa integrada, l’AMTU.

Pel que fa a la gamma de títols de tarifació social, es mantenen els títols FM/FN per a famílies monoparentals i nombroses, amb una reducció del preu d’un 25% de mitjana, excepte l’abonament trimestral, que desapareix en fer-ho la T-trimestre. També es manté la bonificació de la T-usual per a persones en situació d’atur que reuneixin les condicions establertes, títol que es congela amb un preu de 9,95 €.

Els packs especials que donen cobertura a l’ampliació de les comarques del Berguedà i el Ripollès congelen els seus preus per al 2020. Els preus seguiran sent els mateixos que els d’aquest 2019, però l’ús serà unipersonal.

L’actual T-10 es podrà utilitzar fins al 29 de febrer amb caràcter multipersonal. Tots els altres títols adquirits el 2019 podran utilitzar-se fins a la seva data de caducitat.

A partir de l’1 de març es podrà adquirir la T-familiar.


ALTRES NOTÍCIES

TRANSGRAN INCORPORA CINC VEHICLES HÍBRIDS

2019-03-04

TRANSGRAN INCORPORA CINC VEHICLES HÍBRIDS

El transport públic de la Conurbació de Granollers (Transgran) incorpora cinc nous vehicles híbrids de 10,6 mts, de la marca Volvo. Amb aquesta incorporació, Transgran passarà de 3 a 8 autobusos híbrids per prestar el servei.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles