transgran.info utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
CONGELACIÓ DE TARIFES PER AL 2019

2018-12-21

CONGELACIÓ DE TARIFES PER AL 2019

Les tarifes per aquest 2019 es mantenen congelades respecte els preus de l’any anterior, tant de Sagalés, de l’ATM de Barcelona com de l’ATM de Girona. Aquesta mesura afectarà tant als títols de transport integrats, com els bitllets senzills i altres títols propis dels operadors del sistema. L’objectiu és fomentar l’ús del transport públic entre els ciutadans i reduir l’ús dels vehicles. 

A continuació, un quadre amb les tarifes de l’ATM de Barcelona (turquesa) i la de Girona (blau):

TARIFES ATM BARCELONA 2019

TARIFES ATM GIRONA 2019

D’altra banda, l’any 2019 s’iniciarà amb la novetat de la tarifa plana metropolitana. Tots els desplaçaments que tinguin tant l’origen com la destinació en un dels 36 municipis metropolitans, se li aplicarà el preu d’una zona tarifària. Aquesta mesura, té l’objectiu d’augmentar els viatgers del transport públic. 

Fes click aquí per a més informació


ALTRES NOTÍCIES

MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

2018-06-26

MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

L’1 de juliol TransGran, el servei urbà de transport públic de la conurbació de Granollers va renovar les seves línies amb més cobertura i més freqüència.

TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

2018-01-30

TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

Transgran, el servei urbà de transport de la conurbació de Granollers, va presentar ahir un nou autobús model Indcar Mobi Ubrà.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles