SAGALÉS SIGNA UN ALTRE ACORD AMB L'AJUNTAMENT DE GRANOLLERS PER A LA CONTRACTACIÓ DE DONES CONDUCTORES

SAGALÉS SIGNA UN ALTRE ACORD AMB L'AJUNTAMENT DE GRANOLLERS PER A LA CONTRACTACIÓ DE DONES CONDUCTORES

Un any més, Sagalés ha signat un acord de col·laboració amb l’Ajuntament de Granollers on es compromet a contractar un 60% de les alumnes que superin amb èxit el curs gratuït de conducció d’autobús (Carnet D + CAP viatgers) adreçat exclusivament a dones amb més de 24 anys que estiguin empadronades a Granollers, que disposin del permís B de conduir en vigor i que estiguin inscrites al SOC com a demandants o millora de feina. La formació té una durada de 150 hores (140 hores + 15 hores de pràctiques en empresa) i està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, en el marc del projecte "Treball als barris".

Les persones interessades a fer el curs s’han d’adreçar al Servei Local d’Ocupació, a la Masia Tres Torres (c/ de les Tres Torres, 18-20 (08401-Granollers), tel. 93 861 13 90 - feinagm@granollers.cat / www.granollers.cat/ocupacioempresa/pontsalafeina).

Amb aquesta iniciativa, Sagalés vol contribuir a la igualtat de gènere i d'oportunitats al món laboral en la conducció d'autobusos, on la presència de la dona és minoritària.


ALTRES NOTÍCIES

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

L'ATM de Barcelona va acordar de nou en el consell d’administració de l’ATM mantenir finalment els descomptes del 50% en els abonaments T-usual i T-jove.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles