MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

El passat 1 de juliol, TransGran, el servei urbà de transport públic de la conurbació de Granollers, va renovar les seves línies amb més cobertura i més freqüència.

Les millores de TransGran són les següents:

  • Línia 1 (Can Gili-Hospital-La Torreta): augmenta la freqüència de pas cada 20 minuts durant el dia. 
  • Línia 3 (Plaça Europa-Granollers Centre-La Torreta): es millora la comunicació al Cementiri, Tanatori, Ramassar (Fundació El Xiprer) i al barri de La Torreta. Amb aquestes millores els usuaris de La Torreta podran anar directament a l’Hospital. 
  • Línia 4 (Granollers Estacions-Canovelles Urbanitzacions-Plaça Can Castells): mantenint la mateixa freqüència es millora el temps de recorregut entre les urbanitzacions i piscines amb Canovelles i Granollers. També es comunica Can Carreçà oferint noves parades al Molí de la Sal. 
  • Línia 6 (Can Bassa-Ajuntament de Les Franqueses): augmenta la freqüència de pas cada 30 minuts i s'amplia el recorregut des de l'Ajuntament de Les Franqueses fins a Can Bassa, passant per l’Estació de Rodalies Centre. 
  • Línia 21 (Can Bassa-Hospital-Granollers): perquè els usuaris puguin arribar ràpid i directes a l’Hospital. Hi haurà una freqüència de pas cada 30 minuts des de Can Bassa a l’Hospital. 
  • Línia 22 (Estació de França-Bellavista): Escurçament de la línia, que anirà des de Bellavista fins a l’Estació de Rodalies Centre, amb una freqüència de pas de cada 30 minuts. 

L'objectiu d'aquestes millores és acostar l’autobús a les zones d'especial interès de la conurbació de Granollers. Per més informació sobre el servei consulta aquí o truca al 93 875 71 50. 


ALTRES NOTÍCIES

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

L'ATM de Barcelona va acordar de nou en el consell d’administració de l’ATM mantenir finalment els descomptes del 50% en els abonaments T-usual i T-jove.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles