MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

El passat 1 de juliol, TransGran, el servei urbà de transport públic de la conurbació de Granollers, va renovar les seves línies amb més cobertura i més freqüència.

Les millores de TransGran són les següents:

  • Línia 1 (Can Gili-Hospital-La Torreta): augmenta la freqüència de pas cada 20 minuts durant el dia. 
  • Línia 3 (Plaça Europa-Granollers Centre-La Torreta): es millora la comunicació al Cementiri, Tanatori, Ramassar (Fundació El Xiprer) i al barri de La Torreta. Amb aquestes millores els usuaris de La Torreta podran anar directament a l’Hospital. 
  • Línia 4 (Granollers Estacions-Canovelles Urbanitzacions-Plaça Can Castells): mantenint la mateixa freqüència es millora el temps de recorregut entre les urbanitzacions i piscines amb Canovelles i Granollers. També es comunica Can Carreçà oferint noves parades al Molí de la Sal. 
  • Línia 6 (Can Bassa-Ajuntament de Les Franqueses): augmenta la freqüència de pas cada 30 minuts i s'amplia el recorregut des de l'Ajuntament de Les Franqueses fins a Can Bassa, passant per l’Estació de Rodalies Centre. 
  • Línia 21 (Can Bassa-Hospital-Granollers): perquè els usuaris puguin arribar ràpid i directes a l’Hospital. Hi haurà una freqüència de pas cada 30 minuts des de Can Bassa a l’Hospital. 
  • Línia 22 (Estació de França-Bellavista): Escurçament de la línia, que anirà des de Bellavista fins a l’Estació de Rodalies Centre, amb una freqüència de pas de cada 30 minuts. 

L'objectiu d'aquestes millores és acostar l’autobús a les zones d'especial interès de la conurbació de Granollers. Per més informació sobre el servei consulta aquí o truca al 93 875 71 50. 


ALTRES NOTÍCIES

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles