TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

Ahir a les 17.00 hores, va tenir lloc a la parada de bus del Carrer Indústria de Canovelles, la presentació d'un nou autobús de la flota de Transgran (Transports de la conurbació de Granollers). A la presentació van assistir l’alcalde de Canovelles Emilio Cordero, i el conseller delegat de Sagalés, Ramon Sagalés.

El nou vehicle és un autobús model Indcar Mobi Urbà que té una llargària de 8 metres, un ampli disseny interior i una amplada exterior de només 2,35 metres, pensada per una circulació urbana que facilita el pas pels carrers estrets. 

L'autobús incorpora una carrosseria que respon a l'última reglamentació R66.02  i que aporta protecció en cas de bolcat. També disposa de fre elèctric per a pendents pronunciades, rampa telescòpica i està completament adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda. D’altra banda, incorpora 4 punts de càrrega USB en la plataforma del darrera i als seients davanters. 
 
La capacitat màxima del vehicle és de 35 places. El nou autobús compta amb un motor d’última generació Euro-6, que permet una reducció de les emissions de gasos contaminants i partícules en suspensió.


ALTRES NOTÍCIES

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

L'ATM de Barcelona va acordar de nou en el consell d’administració de l’ATM mantenir finalment els descomptes del 50% en els abonaments T-usual i T-jove.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles