LA CAMBRA DE COMERÇ DE BARCELONA RECONEIX ELS 375 ANYS D’HISTÒRIA  DE SAGALÉS

LA CAMBRA DE COMERÇ DE BARCELONA RECONEIX ELS 375 ANYS D’HISTÒRIA DE SAGALÉS

Sagalés ha rebut un premi a la seva trajectòria històrica per part de la Cambra de Comerç de Barcelona. A l’acte de lliurament, van assistir el M. Hble. Sr. Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya; l’Hble Sr. Oriol Junqueras, vicepresident del govern i conseller d’Economia i Hisenda, i l’Excm. Sr. Miquel Valls, president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona.

Aquest acte aplega anualment els fundadors i representants d’aproximadament 150 empreses. La celebració d’ahir va comptar amb la intervenció del Ramon Sagalés, Conseller Delegat de Sagalés. En el seu parlament, va destacar la trajectòria de l’empresa durant aquests 375 anys. Repassant els seus inicis i tots els canvis que ha patit el sector del transport de viatgers i com Sagalés ha evolucionat per adaptar-se a les diverses realitats. La seva intervenció també va apuntar quins són els reptes als quals s’enfronta el sector els propers anys.

La celebració d’ahir va ser una celebració emotiva que va reunir protagonistes de l’àmbit econòmic i institucional. On van ser premiades empreses i organitzacions catalanes en actiu que compleixen un aniversari emblemàtic.

 


ALTRES NOTÍCIES

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

Sagalés va participar al Tomorrow.Mobility World Congress, esdeveniment global sobre disseny i adopció de nous models de mobilitat urbana que es va celebrar en el marc del Smart City Expo World Congress, la fira i congrés líder sobre ciutats intel·ligents. 

REDUCCIÓ TEMPORAL DE TARIFES

REDUCCIÓ TEMPORAL DE TARIFES

Les tarifes del títols multiviatge dels busos de TransGran s'han reduït un 30 % de l’1 de setembre al 31 de desembre.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles