transgran.info utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
LA CAMBRA DE COMERÇ DE BARCELONA RECONEIX ELS 375 ANYS D’HISTÒRIA  DE SAGALÉS

2016-10-21

LA CAMBRA DE COMERÇ DE BARCELONA RECONEIX ELS 375 ANYS D’HISTÒRIA DE SAGALÉS

Sagalés ha rebut un premi a la seva trajectòria històrica per part de la Cambra de Comerç de Barcelona. A l’acte de lliurament, van assistir el M. Hble. Sr. Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya; l’Hble Sr. Oriol Junqueras, vicepresident del govern i conseller d’Economia i Hisenda, i l’Excm. Sr. Miquel Valls, president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona.

Aquest acte aplega anualment els fundadors i representants d’aproximadament 150 empreses. La celebració d’ahir va comptar amb la intervenció del Ramon Sagalés, Conseller Delegat de Sagalés. En el seu parlament, va destacar la trajectòria de l’empresa durant aquests 375 anys. Repassant els seus inicis i tots els canvis que ha patit el sector del transport de viatgers i com Sagalés ha evolucionat per adaptar-se a les diverses realitats. La seva intervenció també va apuntar quins són els reptes als quals s’enfronta el sector els propers anys.

La celebració d’ahir va ser una celebració emotiva que va reunir protagonistes de l’àmbit econòmic i institucional. On van ser premiades empreses i organitzacions catalanes en actiu que compleixen un aniversari emblemàtic.

 


ALTRES NOTÍCIES

MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

2018-06-26

MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

L’1 de juliol TransGran, el servei urbà de transport públic de la conurbació de Granollers renova les seves línies amb més cobertura i més freqüència.

TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

2018-01-30

TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

Transgran, el servei urbà de transport de la conurbació de Granollers, va presentar ahir un nou autobús model Indcar Mobi Ubrà.

TRANSGRAN ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

2017-07-04

TRANSGRAN ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

Transgran, el servei de transport urbà dels municipis de Granollers, La Roca del Vallès, Les Franqueses del Vallès i Canovelles, estrena nova app que estarà disponible tant per Android com per IOS.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles