SAGALÉS COL·LABORA A LA DOTZENA JORNADA DE L’AMTU

SAGALÉS COL·LABORA A LA DOTZENA JORNADA DE L’AMTU

Sagalés estarà present a la 12ª Jornada de l’Associació de Municipis per a la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), que es celebrarà a Mollet del Vallès i que esdevé una trobada anual de referència per tots aquells que treballen en aquest àmbit.

El dimecres 8 de juny tindrà lloc la 12ª Jornada de l’AMTU al Teatre Can Gomà (Mollet del Vallès) que s’iniciarà a les 8.30h amb una sessió d’obertura a càrrec de l’alcalde de Mollet del Vallès, el president de l’AMTU, l’alcalde de Santa Maria de Palautordera  i el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat.

La jornada de l’AMTU es celebra anualment, i aquesta edició es converteix en la Jornada Catalana de la Mobilitat. I és que convoca més de 300 tècnics i regidors de mobilitat, a més d’alcaldes i personalitats relacionades amb el món del transport, com ara l’alcalde de Mollet del Vallès, Jordi Monràs, el President de l’AMTU, Jordi Xena i el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font.

Durant la jornada es faran diverses sessions temàtiques que parlaran sobre les experiències europees en els serveis de transport a la demanda, les experiències directes en el món local i el finançament del transport públic. I a les 13.30h, hi haurà una taula rodona, on es debatrà sobre els reptes actuals del finançament del Transport Públic de Catalunya. 

 

 

 

 

 

 

 


ALTRES NOTÍCIES

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

Sagalés va participar al Tomorrow.Mobility World Congress, esdeveniment global sobre disseny i adopció de nous models de mobilitat urbana que es va celebrar en el marc del Smart City Expo World Congress, la fira i congrés líder sobre ciutats intel·ligents. 

REDUCCIÓ TEMPORAL DE TARIFES

REDUCCIÓ TEMPORAL DE TARIFES

Les tarifes del títols multiviatge dels busos de TransGran s'han reduït un 30 % de l’1 de setembre al 31 de desembre.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles