TRANSGRAN COMPTA AMB UN NOU VEHICLE HÍBRID A LA SEVA FLOTA

TRANSGRAN COMPTA AMB UN NOU VEHICLE HÍBRID A LA SEVA FLOTA

Transgran, el transport urbà de la conurbació de Granollers, va incorporar un nou vehicle híbrid a la seva flota. Aquest vehicle es suma als set vehicles híbrids de la flota titular del servei. El nou model és un MAN EfficientHybrid que destaca perquè permet estalvis de combustible i una reducció de les emissions contaminants i acústiques.

Es tracta d'un vehicle de pis baix, de 12 metres que disposa de 45 places assegudes, 49 dretes i 1 plaça per cadira de rodes. El MAN EfficientHybrid és un model lleuger que permet una circulació molt més àgil en ciutats i recorreguts urbans.

Aquest vehicle s'ha posat en circulació a la línia L51 (Granollers – La Roca del Vallès – La Roca Village). La majoria de la flota titular del servei és híbrida. Transgran compta actualment amb una flota total de 15 cotxes, dels quals 9 són híbrids i la resta, Euro 6.

El vehicle es va presentar el dimarts 10 d'octubre a la parada de Plaça de l'Era de La Roca del Vallès amb la presència de Marta Pujol, l'alcaldessa de La Roca del Vallès, Daniel Valls, el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat de La Roca del Vallès i Josep Muñoz Arqueros, el responsable del Vallès Oriental de Sagalés.

Amb aquesta incorporació, Sagalés segueix el compromís per tal d'oferir un servei de transport públic de qualitat i sostenible, incorporant les millors tecnologies disponibles, ja sigui per minimitzar l'impacte ambiental i millorar la qualitat de l'aire, com per oferir millor servei als usuaris.


ALTRES NOTÍCIES

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

L'ATM de Barcelona va acordar de nou en el consell d’administració de l’ATM mantenir finalment els descomptes del 50% en els abonaments T-usual i T-jove.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles