SAGALÉS PARTICIPA AL UITP GLOBAL PUBLIC TRANSPORT SUMMIT

SAGALÉS PARTICIPA AL UITP GLOBAL PUBLIC TRANSPORT SUMMIT

Barcelona serà seu del Global Public Transport Summit d'aquest any 2023, el congrés sobre transport públic més important del món que tindrà lloc del 4 al 7 de juny al recinte de Gran Via de Fira, de Barcelona. Sagalés estarà present dins l'espai expositiu amb un stand propi (7C140), ubicat al hall 7.

Dins de l'espai de Sagalés es podrà conèixer la nostra oferta de transport i mobilitat així com posar en valor tot el nostre coneixement i experiència dins el sector de la mobilitat en els més de 380 anys d'història de la nostra marca. 

Amb l'ànim de fer difusió i donar a conèixer la nostra experiència dins el sector del transport públic, hem preparat un seguit de ponències dins el nostre stand, obertes a tothom. A continuació detallem la proposta de xerrades i continguts:


DILLUNS 5 DE JUNY

16:30 - 17:00   COMPROMÍS EN MOVIMENT   Almudena Velasco
Responsable de Qualitat i Medi Ambient
L'estratègia de sostenibilitat “Compromís en moviment” promou la innovació i la sostenibilitat integral com a prioritats estratègiques dins del model de negoci de Sagalés.
Aquestes prioritats ens ajuden a facilitar la mobilitat de les persones mitjançant una sèrie de models basats en la innovació, la sostenibilitat, la confiança i la comoditat.

 

DIMARTS 6 DE JUNY

11:00 - 11:30   SAGALÉS ON DEMAND    Neus Pérez
Responsable de Planificació
Com pot ajudar "Sagalés on Demand" a fer més eficient el transport regular en aquelles zones on no ho és? El transport sota demanda optimitza els recursos, redueix les rutes ineficients, afavoreix la mobilitat sostenible i redueix les emissions.
"Sagalés on demand" ofereix accés universal al transport públic amb cobertura en zones rurals amb baixa densitat de població.
         
13:00 - 13:30   CAP A MODELS DE PROPULSIÓ SOSTENIBLES   Eduard Mur
Director de Flota
En una era postpandèmia i en plena crisi energètica, és imprescindible que el sector de la mobilitat pública incorpori sistemes de propulsió sostenibles que ofereixin una alternativa eficient, econòmica i ecològica al cotxe privat.
Estem compromesos amb la renovació i ampliació de la nostra flota amb més vehicles híbrids i elèctrics per millorar la qualitat de l'aire de les nostres ciutats.
         
16:30 - 17:00   MOBILITAT DIGITAL  

Marta Torrabadella
Directora de IT

Bibiana Lorente
Responsable d'Innovació

Cada dia, centenars de milers de persones utilitzen les nostres línies regulars i solucions de mobilitat per fer els seus desplaçaments i viatges. Tots aquests viatges impliquen un volum de dades que ens permeten, en primer lloc, oferir la millor opció als usuaris. En segon lloc, conèixer els detalls d'aquests fluxos ens ajuda a prendre decisions futures.
Digitalitzar i gestionar aquesta informació de manera integrada és un repte actual per als operadors de transport.

 

DIMECRES 7 DE JUNY

11:00 - 11:30   GRANS OPERACIONS: F1, CIRCUIT DE CATALUNYA    Josep Muñoz
Director d'Operacions (Granollers)
La mobilitat en grans esdeveniments és un repte per als operadors de transport. Gestionar els moviments de milers de persones en períodes curts de temps suposa un repte per a les ciutats i els organitzadors d'esdeveniments d'aquest tipus.
L'operació del GP de Fórmula 1 al Circuit de Catalunya n'és un exemple. Any rere any, Sagalés trasllada prop de 200 autobusos per traslladar ràpidament més de 10.000 persones del circuit al centre de Barcelona.
         
13:00 - 13:30   OPERADOR INTEGRAL DE MOBILITAT  

Endika Garzón
Serveis de Bikesharing

Helena Castellón
Directora de Transport Turístic

Santos Rascón
Director de Transport Sanitari

El nostre origen i l'activitat principal de la marca és el transport regular de viatgers per carretera. En els darrers anys, Sagalés ha viscut un procés de diversificació en l'àmbit de la mobilitat amb l'objectiu d'oferir als usuaris solucions globals, sostenibles i eficients.
La bicicleta compartida, el transport sanitari o turístic són alguns exemples d'aquesta oferta integral de serveis de mobilitat que ofereix Sagalés.

 

El Global Public Transport Summit és un congrés i fira que se celebra cada dos anys amb la participació de les grans empreses i indústries del sector de tot el món.

La UITP és una organització creada el 1885, que agrupa més de 1.800 empreses i associacions de transport públic de 100 països. Amb seu a Brussel·les i amb més de 16 delegacions arreu del món, lidera iniciatives de transport públic modern, eficient i sostenible.


ALTRES NOTÍCIES

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

L'ATM de Barcelona va acordar de nou en el consell d’administració de l’ATM mantenir finalment els descomptes del 50% en els abonaments T-usual i T-jove.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles