EL TRANSPORT PÚBLIC DE LA CONURBACIÓ DE GRANOLLERS S'INTEGRA SOTA LA MARCA TRANSGRAN

EL TRANSPORT PÚBLIC DE LA CONURBACIÓ DE GRANOLLERS S'INTEGRA SOTA LA MARCA TRANSGRAN

Es crea una nova marca, TransGran, per millorar la identificació visual dels serveis de bus que des de l’any passat es presten conjuntament a Granollers, Canovelles, les Franqueses del Vallès i La Roca del Vallès. A més, el 2014 s’introduiran millores en el recorregut, s’ampliarà el nombre d’expedicions nocturnes els laborables, i s’incorporaran més vehicles nous, entre d’altres actuacions.

El Conseller Delegat de Sagalés, Ramon Sagalés, junt amb els alcaldes dels muncipis de Granollers, Les Franqueses del Vallès, La Roca del Vallès i Canovelles, i el Subdirector General de Coordinació i Gestió, Benjamin Cubillo, van presentar ahir en un acte púbic a l’Estació d’Autobusos de Granollers la marca Transgran. Es tracta de la nova marca sota la qual s’operaran tots els serveis de transport urbà i interurbà de la Conurbació de Granollers. 

Aquest acord, signat al febrer del 2013, pretén compartir sinèrgies i recursos per oferir un servei de transport públic més eficient i competitiu. Amb aquest objectiu, s’ha creat una nova marca comuna TransGran, amb una imatge pròpia que englobarà els Transports Públics de la Conurbació de Granollers. L’objectiu és donar una identitat pròpia al servei de bus interurbà, que sigui fàcilment identificable per a l’usuari. Per això, la imatge gràfica serà visible tant en els vehicles de la línia, com en marquesines i parades.
 

 

Millores del servei durant el 2014

D’altra banda, al llarg del 2014 s’introduiran un conjunt d’actuacions amb l’objectiu de millorar la qualitat del servei:

  • Millora del recorregut i racionalització de parades: durant el primer trimestre, es revisaran per optimitzar els recursos i eliminar duplicitats. Ja s’ha començat al carrer de Girona de Granollers.
  • Ampliació de la cobertura horària: el mes de maig es preveu incorporar una nova expedició més a la nit els dies laborables.
  • Nou material mòbil: s’incorporaran dos nous vehicles que milloraran la comoditat dels viatgers i la qualitat del servei.
  • Unificació de títols: des del gener del 2013, el servei funciona amb les mateixes tarifes i títols a tots els municipis. A més dels títols integrats de l’ATM, el servei compta amb títol propi S1, multipersonal de 10 viatges que permet moure’s per una zona sense transbordament. A més, ofereix una àmplia gamma de títols socials.

 

Més informació a l’usuari

Finalment, avui també s’han presentat un conjunt de millores en el servei interurbà pel que fa a la informació a l’usuari:

  • Nova numeració de les línies: amb l’objectiu de donar coherència al servei i fer-lo entenedor pels usuaris es reformularan els noms i números de les línies.
  • Nou fulletó d’horaris de butxaca comú que incorporarà la nova línia gràfica. Aquest nou horari aglutinarà totes les línies del servei i mostrarà la informació a l’usuari.
  • Nou disseny de les marquesines.
  • Redisseny de tota la senyalització i informació de les parades.

ALTRES NOTÍCIES

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

L'ATM de Barcelona va acordar de nou en el consell d’administració de l’ATM mantenir finalment els descomptes del 50% en els abonaments T-usual i T-jove.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles