LA NOVA MARCA TRANSGRAN JA ESTÀ ALS AUTOBUSOS

LA NOVA MARCA TRANSGRAN JA ESTÀ ALS AUTOBUSOS

Dos autobusos de la conurbació de Granollers presenten aquesta setmana la nova imatge de TransGran, presentada el darrer mes de març. El transport públic de Granollers, Canovelles, Les Franqueses del Vallès i La Roca del Vallès s'integra sota la marca TransGran en un acord signat el 2013 amb Sagalés, que pretèn compartir sinèrgies i recursos per tal d'oferir un servei més eficient i competitiu.

Després de l’edició de la Guia de Butxaca el passat mes de maig i l’adaptació de la flota interurbana, ara ha començat la feina d'actualització als vehicles de la flota urbana. Aquests dos autobusos que aquesta setmana ja estan circulant per Granollers són els primers amb la imatge de Transgran i, en breu, s’adaptarà a la resta d’autobusos verds.

Al llarg d'aquest 2014 s'aniran introduïnt un seguit de millores, que passen per ampliar la cobertura horària, unificar títols, racionalitzar parades i redissenyar tota la senyalització i informació.


ALTRES NOTÍCIES

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

SAGALÉS VA PARTICIPAR AL SMART CITY WORLD EXPO CONGRESS

Sagalés va participar al Tomorrow.Mobility World Congress, esdeveniment global sobre disseny i adopció de nous models de mobilitat urbana que es va celebrar en el marc del Smart City Expo World Congress, la fira i congrés líder sobre ciutats intel·ligents. 

REDUCCIÓ TEMPORAL DE TARIFES

REDUCCIÓ TEMPORAL DE TARIFES

Les tarifes del títols multiviatge dels busos de TransGran s'han reduït un 30 % de l’1 de setembre al 31 de desembre.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles