transgran.info utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
TRANSGRAN ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

TRANSGRAN ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

Transgran, servei de transport urbà dels municipis de Granollers, La Roca del Vallès, Les Franqueses del Vallès i Canvovelles, operat per Sagalés, ha desenvolupat una aplicació mòbil per a smartphones i tauletes amb tota la informació rellevant pels usuaris. L’app estarà disponible tant per a dispositius Android com IOS i ja es pot descarregar de forma gratuïta al Play Store i App Store.

L’aplicació inclou les següents funcionalitats:

  • Línies i recorreguts: permet accedir al termòmetre de cada parada, i al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet guardar una parada com a favorita, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
  • Parades a prop: Et marca en un plànol les parades més properes a la ubicació de l’usuari. I al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.
  • Les meves parades: Accés directe a aquelles parades marcades com a favorites. Al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
  • Vull anar: Planificador de rutes, et mostra la millor ruta en bus entre dos punts. 
  • Títols de transport: Ofereix el llistat de títols de transport vigents per al servei urbà, amb una petita descripció i el preu.
  • Contacte: Bústia de comentaris i suggeriments per tal de rebre feedback constant dels nostres usuaris, ja sigui de l’app o del propi servei.

Amb la nova aplicació de Transgran, posem a disposició dels usuaris un nou canal d’informació i atenció on poder fer totes les consultes relacionades amb el servei d’una manera més fàcil i còmoda. 


ALTRES NOTÍCIES

SAGALÉS ET PORTA EL TEU NADAL

SAGALÉS ET PORTA EL TEU NADAL

Descobriu a nadal.sagales.com tot el que és el Nadal i construïu la vostra felicitació plena de màgia i il·lusió amb Sagalés.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles
MODAL