TRANSGRAN ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

TRANSGRAN ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

Transgran, servei de transport urbà dels municipis de Granollers, La Roca del Vallès, Les Franqueses del Vallès i Canvovelles, operat per Sagalés, ha desenvolupat una aplicació mòbil per a smartphones i tauletes amb tota la informació rellevant pels usuaris. L’app estarà disponible tant per a dispositius Android com IOS i ja es pot descarregar de forma gratuïta al Play Store i App Store.

L’aplicació inclou les següents funcionalitats:

  • Línies i recorreguts: permet accedir al termòmetre de cada parada, i al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet guardar una parada com a favorita, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
  • Parades a prop: Et marca en un plànol les parades més properes a la ubicació de l’usuari. I al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades.
  • Les meves parades: Accés directe a aquelles parades marcades com a favorites. Al clicar sobre una parada en concret et dóna el temps de pas real del següent bus i les properes sortides programades. A més permet, consultar les incidències o descarregar un pdf amb l’horari complet de la línia.
  • Vull anar: Planificador de rutes, et mostra la millor ruta en bus entre dos punts. 
  • Títols de transport: Ofereix el llistat de títols de transport vigents per al servei urbà, amb una petita descripció i el preu.
  • Contacte: Bústia de comentaris i suggeriments per tal de rebre feedback constant dels nostres usuaris, ja sigui de l’app o del propi servei.

Amb la nova aplicació de Transgran, posem a disposició dels usuaris un nou canal d’informació i atenció on poder fer totes les consultes relacionades amb el servei d’una manera més fàcil i còmoda. 


ALTRES NOTÍCIES

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

TARIFES 2024 ATM BARCELONA

L'ATM de Barcelona va acordar de nou en el consell d’administració de l’ATM mantenir finalment els descomptes del 50% en els abonaments T-usual i T-jove.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles