transgran.info utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
SAGALÉS PROVA UN AUTOBÚS ELÈCTRIC D'HEULIEZ BUS

2019-09-09

SAGALÉS PROVA UN AUTOBÚS ELÈCTRIC D'HEULIEZ BUS

Sagalés ha provat un autobús elèctric d'Heuliez Bus al servei de TransGran (servei de transport urbà de la conurbació de Granollers, La Roca del Vallès, Les Franqueses del Vallès i Canovelles). El vehicle ha realitzat una prova real de recorregut a les línies L1, L6 i L20 per poder veure les prestacions del vehicle in situ.

El vehicle amb el qual s'ha fet la prova és un autobús 100% elèctric de la marca Heuliez Bus. Es tracta del GX 337 ELEC, un vehicle de 12 metres amb capacitat per 83 passatgers. Les seves bateries de 200 kWh de ions de liti són suficients per realitzar les seves rutes diàries sense la necessitat de recarregar-les fins al final de la jornada. 


ALTRES NOTÍCIES

TRANSGRAN INCORPORA CINC VEHICLES HÍBRIDS

2019-03-04

TRANSGRAN INCORPORA CINC VEHICLES HÍBRIDS

El transport públic de la Conurbació de Granollers (Transgran) incorpora cinc nous vehicles híbrids de 10,6 mts, de la marca Volvo. Amb aquesta incorporació, Transgran passarà de 3 a 8 autobusos híbrids per prestar el servei.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles