transgran.info utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
TRANSGRAN REP EL DISTINTIU DE GARANTIA DE QUALITAT AMBIENTAL

2019-05-20

TRANSGRAN REP EL DISTINTIU DE GARANTIA DE QUALITAT AMBIENTAL

Transgran, el servei urbà dels municipis de Granollers, La Roca del Vallès, Les Franqueses del Vallès i Canovelles, ha obtingut el distintiu de garantia de qualitat ambiental de flota de vehicles respectuosa amb el medi ambient. 

Aquest certificat, és un sistema català d'etiquetatge ecològic que reconeix productes i serveis que superen determinats requeriments de qualitat ambiental més enllà dels establerts com a obligatoris per la normativa vigent. Així doncs, Transgran es suma a les mesures previstes en el Pla d'actuació per a la millora de la qualitat de l'aire, marcada pel 2020, a la conurbació de Barcelona. Amb la finalitat d'assolir els nivells de qualitat de l'aire per a les partícules (PM10) i el diòxid de nitrogen (NO2) que determina la legislació europea.

Amb la reducció de les emissions de contaminants que afecten actualment a les ciutats (PM10 i NO2), s'aconsegueix minimitzar els impactes ambientals i una reducció de les emissions de gasos d'efecte hivernacle provinents del transport.

 


ALTRES NOTÍCIES

TRANSGRAN INCORPORA CINC VEHICLES HÍBRIDS

2019-03-04

TRANSGRAN INCORPORA CINC VEHICLES HÍBRIDS

El transport públic de la Conurbació de Granollers (Transgran) incorpora cinc nous vehicles híbrids de 10,6 mts, de la marca Volvo. Amb aquesta incorporació, Transgran passarà de 3 a 8 autobusos híbrids per prestar el servei.

SAGALÉS ESTRENA NOVA APP  AMB TOTA LA INFORMACIÓ  DE LES SEVES LÍNIES

2019-01-28

SAGALÉS ESTRENA NOVA APP AMB TOTA LA INFORMACIÓ DE LES SEVES LÍNIES

Disponible en català, castellà i anglès, la nova aplicació ja es pot descarregar tant per Android com per IOS. Entre les noves funcionalitats, destaca la informació en temps real de l’hora de pas del bus, informació de totes les línies tant a Catalunya com a Balears i l’opció de comprar bitllets online des de la mateixa aplicació.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles