transgran.info utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
TRANSGRAN INCORPORA CINC VEHICLES HÍBRIDS

2019-03-04

TRANSGRAN INCORPORA CINC VEHICLES HÍBRIDS

El transport urbà de la conurbació de Granollers incorpora cinc nous vehicles híbrids a la flota titular del servei. Es tracta d’autobusos Volvo 7900 Hybrid, un dels vehicles més eficients del mercat que permet estalvis de combustible de fins al 39% i una reducció de les emissions de fins a un 50%. 

Es tracta d’un vehicle de pis baix, de 10,6 mts, completament adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, equipat amb carregadors USB i molt silenciós. L'exclusiva tecnologia híbrida i una gamma de funcions accionades elèctricament contribueixen a crear una experiència extremadament silenciosa i còmoda, tant a bord, com a la parada de l'autobús i per als residents que es trobin al voltant.

El nou model disposa de 26 places assegudes, 51 dretes i 1 plaça per a cadira de rodes. El Volvo 7900 Hybrid és un model lleuger que permet una circulació molt més àgil en ciutats i recorreguts urbans. 

Aquests cinc vehicles es posaran en circulació en les línies troncals del servei: línies 1, 20, 21, 22, 3 i 6. D’aquesta manera, les línies troncals estaran operades íntegrament amb autobusos híbrids. Transgran compta actualment amb una flota total de 13 cotxes, dels quals 8 són híbrids i la resta, Euro 6.

Els vehicles s'han presentat aquest matí a l'estació d'autobusos de Granollers, amb la presència dels alcaldes de Granollers, Les Franqueses del Vallès, Canovelles i La Roca del Vallès; de la Cristina Pou, Cap del Servei de Coordinació i Gestió del Transport per Carretera de la Generalitat de Catalunya, i el Ramon Sagalés, conseller delegat de Sagalés. 

Amb aquesta incorporació, Sagalés segueix el compromís per tal d’oferir un servei de transport públic de qualitat i sostenible, incorporant les millors tecnologies disponibles, ja sigui per minimitzar l’impacte ambiental i millorar la qualitat de l’aire, com per oferir millor servei als usuaris.
 


ALTRES NOTÍCIES

SAGALÉS ESTRENA NOVA APP  AMB TOTA LA INFORMACIÓ  DE LES SEVES LÍNIES

2019-01-28

SAGALÉS ESTRENA NOVA APP AMB TOTA LA INFORMACIÓ DE LES SEVES LÍNIES

Disponible en català, castellà i anglès, la nova aplicació ja es pot descarregar tant per Android com per IOS. Entre les noves funcionalitats, destaca la informació en temps real de l’hora de pas del bus, informació de totes les línies tant a Catalunya com a Balears i l’opció de comprar bitllets online des de la mateixa aplicació.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles