transgran.info utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
SAGALÉS CONTRACTARÀ UN 60% DE LES ALUMNES QUE SUPERIN EL CURS DE CONDUCCIÓ D’AUTOBUSOS ADREÇAT A DONES

2019-02-12

SAGALÉS CONTRACTARÀ UN 60% DE LES ALUMNES QUE SUPERIN EL CURS DE CONDUCCIÓ D’AUTOBUSOS ADREÇAT A DONES

Sagalés ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Granollers i es compromet a contractar un 60% de les alumnes que superin amb èxit el curs gratuït de conducció d’autobús (Carnet D + CAP viatgers) adreçat exclusivament a dones que visquin a Granollers, amb una durada de 192 hores (152 hores + 40 hores de pràctiques en empresa) que es portarà a terme durant el pròxim mes de març. Aquesta formació està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, en el marc del projecte Treball als barris.

Les interessades en fer el curs han d'adreçar-se al Servei Local d’Ocupació, a la Masia Tres Torres (c. de les Tres Torres, 18-20, tel. 93 861 13 90 - feinagm@ajuntament.granollers.cat / www.granollers.cat/ocupacioempresa/pontsalafeina).

Amb aquesta iniciativa es vol contribuir a la igualtat de gènere i d’oportunitats al món laboral en la conducció d'autobusos, on la presència de la dona és minoritària. 


ALTRES NOTÍCIES

TRANSGRAN INCORPORA CINC VEHICLES HÍBRIDS

2019-03-04

TRANSGRAN INCORPORA CINC VEHICLES HÍBRIDS

El transport públic de la Conurbació de Granollers (Transgran) incorpora cinc nous vehicles híbrids de 10,6 mts, de la marca Volvo. Amb aquesta incorporació, Transgran passarà de 3 a 8 autobusos híbrids per prestar el servei.

SAGALÉS ESTRENA NOVA APP  AMB TOTA LA INFORMACIÓ  DE LES SEVES LÍNIES

2019-01-28

SAGALÉS ESTRENA NOVA APP AMB TOTA LA INFORMACIÓ DE LES SEVES LÍNIES

Disponible en català, castellà i anglès, la nova aplicació ja es pot descarregar tant per Android com per IOS. Entre les noves funcionalitats, destaca la informació en temps real de l’hora de pas del bus, informació de totes les línies tant a Catalunya com a Balears i l’opció de comprar bitllets online des de la mateixa aplicació.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles