transgran.info utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

2018-06-26

MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

El passat 1 de juliol, TransGran, el servei urbà de transport públic de la conurbació de Granollers, va renovar les seves línies amb més cobertura i més freqüència.

Les millores de TransGran són les següents:

  • Línia 1 (Can Gili-Hospital-La Torreta): augmenta la freqüència de pas cada 20 minuts durant el dia. 
  • Línia 3 (Plaça Europa-Granollers Centre-La Torreta): es millora la comunicació al Cementiri, Tanatori, Ramassar (Fundació El Xiprer) i al barri de La Torreta. Amb aquestes millores els usuaris de La Torreta podran anar directament a l’Hospital. 
  • Línia 4 (Granollers Estacions-Canovelles Urbanitzacions-Plaça Can Castells): mantenint la mateixa freqüència es millora el temps de recorregut entre les urbanitzacions i piscines amb Canovelles i Granollers. També es comunica Can Carreçà oferint noves parades al Molí de la Sal. 
  • Línia 6 (Can Bassa-Ajuntament de Les Franqueses): augmenta la freqüència de pas cada 30 minuts i s'amplia el recorregut des de l'Ajuntament de Les Franqueses fins a Can Bassa, passant per l’Estació de Rodalies Centre. 
  • Línia 21 (Can Bassa-Hospital-Granollers): perquè els usuaris puguin arribar ràpid i directes a l’Hospital. Hi haurà una freqüència de pas cada 30 minuts des de Can Bassa a l’Hospital. 
  • Línia 22 (Estació de França-Bellavista): Escurçament de la línia, que anirà des de Bellavista fins a l’Estació de Rodalies Centre, amb una freqüència de pas de cada 30 minuts. 

L'objectiu d'aquestes millores és acostar l’autobús a les zones d'especial interès de la conurbació de Granollers. Per més informació sobre el servei consulta aquí o truca al 93 875 71 50. 


ALTRES NOTÍCIES

TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

2018-01-30

TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

Transgran, el servei urbà de transport de la conurbació de Granollers, va presentar ahir un nou autobús model Indcar Mobi Ubrà.

TRANSGRAN ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

2017-07-04

TRANSGRAN ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

Transgran, el servei de transport urbà dels municipis de Granollers, La Roca del Vallès, Les Franqueses del Vallès i Canovelles, estrena nova app que estarà disponible tant per Android com per IOS.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles