transgran.info utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

2018-06-26

MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

El passat 1 de juliol, TransGran, el servei urbà de transport públic de la conurbació de Granollers, va renovar les seves línies amb més cobertura i més freqüència.

Les millores de TransGran són les següents:

  • Línia 1 (Can Gili-Hospital-La Torreta): augmenta la freqüència de pas cada 20 minuts durant el dia. 
  • Línia 3 (Plaça Europa-Granollers Centre-La Torreta): es millora la comunicació al Cementiri, Tanatori, Ramassar (Fundació El Xiprer) i al barri de La Torreta. Amb aquestes millores els usuaris de La Torreta podran anar directament a l’Hospital. 
  • Línia 4 (Granollers Estacions-Canovelles Urbanitzacions-Plaça Can Castells): mantenint la mateixa freqüència es millora el temps de recorregut entre les urbanitzacions i piscines amb Canovelles i Granollers. També es comunica Can Carreçà oferint noves parades al Molí de la Sal. 
  • Línia 6 (Can Bassa-Ajuntament de Les Franqueses): augmenta la freqüència de pas cada 30 minuts i s'amplia el recorregut des de l'Ajuntament de Les Franqueses fins a Can Bassa, passant per l’Estació de Rodalies Centre. 
  • Línia 21 (Can Bassa-Hospital-Granollers): perquè els usuaris puguin arribar ràpid i directes a l’Hospital. Hi haurà una freqüència de pas cada 30 minuts des de Can Bassa a l’Hospital. 
  • Línia 22 (Estació de França-Bellavista): Escurçament de la línia, que anirà des de Bellavista fins a l’Estació de Rodalies Centre, amb una freqüència de pas de cada 30 minuts. 

L'objectiu d'aquestes millores és acostar l’autobús a les zones d'especial interès de la conurbació de Granollers. Per més informació sobre el servei consulta aquí o truca al 93 875 71 50. 


ALTRES NOTÍCIES

TRANSGRAN INCORPORA CINC VEHICLES HÍBRIDS

2019-03-04

TRANSGRAN INCORPORA CINC VEHICLES HÍBRIDS

El transport públic de la Conurbació de Granollers (Transgran) incorpora cinc nous vehicles híbrids de 10,6 mts, de la marca Volvo. Amb aquesta incorporació, Transgran passarà de 3 a 8 autobusos híbrids per prestar el servei.

SAGALÉS ESTRENA NOVA APP  AMB TOTA LA INFORMACIÓ  DE LES SEVES LÍNIES

2019-01-28

SAGALÉS ESTRENA NOVA APP AMB TOTA LA INFORMACIÓ DE LES SEVES LÍNIES

Disponible en català, castellà i anglès, la nova aplicació ja es pot descarregar tant per Android com per IOS. Entre les noves funcionalitats, destaca la informació en temps real de l’hora de pas del bus, informació de totes les línies tant a Catalunya com a Balears i l’opció de comprar bitllets online des de la mateixa aplicació.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles