transgran.info utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

2018-01-30

TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

Ahir a les 17.00 hores, va tenir lloc a la parada de bus del Carrer Indústria de Canovelles, la presentació d'un nou autobús de la flota de Transgran (Transports de la conurbació de Granollers). A la presentació van assistir l’alcalde de Canovelles Emilio Cordero, i el conseller delegat de Sagalés, Ramon Sagalés.

El nou vehicle és un autobús model Indcar Mobi Urbà que té una llargària de 8 metres, un ampli disseny interior i una amplada exterior de només 2,35 metres, pensada per una circulació urbana que facilita el pas pels carrers estrets. 

L'autobús incorpora una carrosseria que respon a l'última reglamentació R66.02  i que aporta protecció en cas de bolcat. També disposa de fre elèctric per a pendents pronunciades, rampa telescòpica i està completament adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda. D’altra banda, incorpora 4 punts de càrrega USB en la plataforma del darrera i als seients davanters. 
 
La capacitat màxima del vehicle és de 35 places. El nou autobús compta amb un motor d’última generació Euro-6, que permet una reducció de les emissions de gasos contaminants i partícules en suspensió.


ALTRES NOTÍCIES

MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

2018-06-26

MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

L’1 de juliol TransGran, el servei urbà de transport públic de la conurbació de Granollers va renovar les seves línies amb més cobertura i més freqüència.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles