transgran.info utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
LA T-DIA AMPLIA LA SEVA VALIDESA A 24 HORES

2017-07-03

LA T-DIA AMPLIA LA SEVA VALIDESA A 24 HORES

A partir d'avui, la targeta T-Dia passa a tenir una validesa de 24 hores, comptadores des del moment de la seva primera validació. Aquest títol unipersonal de transport integrat finalitza ara la seva vigència coincidint amb l’acabament del servei del dia en què s’usa. 

La T-Dia permet realitzar durant una jornada un nombre il·limitat de viatges, d’una a sis zones tarifàries. És, per tant, una targeta pensada per al viatger ocasional o turista, que el veu com una molt bona opció a l’hora de moure’s amb transport públic a l’àrea de Barcelona, atès que integra els diversos serveis regulars ferroviaris (Metro, FGC, Rodalies, Tramvia) i d’autobús (urbà, metropolità i interurbà). Donada aquesta realitat, l’ATM en millora ara les prestacions estenent la validesa del títol a 24 hores a partir de la primera validació. La validesa que tenia fins ara, el dia natural i fins a la finalització del servei, ocasionava una limitació al viatger segons el moment del dia en què el comencés a utilitzar. Durant el 2016, el sistema tarifari integrat va comptabilitzar més de 180.000 unitats de T-Dia venudes. 

 

 

 

 


ALTRES NOTÍCIES

MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

2018-06-26

MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

L’1 de juliol TransGran, el servei urbà de transport públic de la conurbació de Granollers va renovar les seves línies amb més cobertura i més freqüència.

TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

2018-01-30

TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

Transgran, el servei urbà de transport de la conurbació de Granollers, va presentar ahir un nou autobús model Indcar Mobi Ubrà.

TRANSGRAN ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

2017-07-04

TRANSGRAN ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

Transgran, el servei de transport urbà dels municipis de Granollers, La Roca del Vallès, Les Franqueses del Vallès i Canovelles, estrena nova app que estarà disponible tant per Android com per IOS.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles