transgran.info utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
TRANSGRAN ESTRENA NOU VEHICLE HÍBRID I APP PER A SMARTPHONES

2017-01-17

TRANSGRAN ESTRENA NOU VEHICLE HÍBRID I APP PER A SMARTPHONES

Ahir a les 17.00 hores, va tenir lloc a l'estació d'autobusos de Granollers, la presentació d'un nou autobús híbrid de la flota de Transgran (Transports públics de la conurbació de Granollers). Es tracta d'un autobús de 12 metres de longitud i pis baix, adaptat a l'ús de persones amb mobilitat reduïda. Té una capacitat de 28 places més el conductor, dues places reservades per a persones amb cadira de rodes i aproximadament 67 places dempeus. Amb la incorporació d’aquest vehicle, la flota de Transgran passa a tenir 9 autobusos, 3 d’ells híbrids.
 L'autobús porta un sistema híbrid dièsel (un motor de 250 CV) i elèctric (amb dos motors de 75 KW cadascun). El nou vehicle permetrà un estalvi energètic d'entre un 20% i un 30% comparat amb els vehicles dièsel convencionals.

En el decurs de la inauguració d'aquest nou vehicle també es va donar a conèixer la imminent posada en marxa de l'app de Transgran. És una aplicació mòbil per a smartphones i tauletes amb tota la informació rellevant per als usuaris: temps de pas dels autobusos, planificador de rutes, opció de fixar parades com a favorites o informació sobre títols de transport. L’app estarà disponible tant per a dispositius Android com IOS i en breu es podrà descarregar de forma gratuïta al Play Store i App Store.

A la presentació van assistir els alcaldes de Granollers, Josep Mayoral; Canovelles, Emilio Cordero; les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé i la Roca del Vallès, Albert Gil, a més de la Lara Medina, cap del Servei de Transport Públic per Carretera de la Direcció General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya i del Ramon Sagalés, conseller delegat de Sagalés.

 


ALTRES NOTÍCIES

MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

2018-06-26

MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

L’1 de juliol TransGran, el servei urbà de transport públic de la conurbació de Granollers renova les seves línies amb més cobertura i més freqüència.

TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

2018-01-30

TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

Transgran, el servei urbà de transport de la conurbació de Granollers, va presentar ahir un nou autobús model Indcar Mobi Ubrà.

TRANSGRAN ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

2017-07-04

TRANSGRAN ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

Transgran, el servei de transport urbà dels municipis de Granollers, La Roca del Vallès, Les Franqueses del Vallès i Canovelles, estrena nova app que estarà disponible tant per Android com per IOS.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles