transgran.info utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
SAGALÉS INAUGURA UNA EXPOSICIÓ PERMANENT DE VEHICLES CLÀSSICS

2016-10-24

SAGALÉS INAUGURA UNA EXPOSICIÓ PERMANENT DE VEHICLES CLÀSSICS

Sagalés va inaugurar ahir al matí la seva primera exposició permanent de vehicles clàssics. A l’acte inaugural va assistir l’alcalde de Caldes de Montbui junt amb regidors del Consistori, així com representants d’entitats i associacions de la ciutat i els màxims representats de l’Empresa Sagalés.

Durant la tarda, la mostra va estar oberta al públic i entesos i curiosos van poder gaudir de vehicles d’entre el 1900 i el 1925 que repassen la història del transport col·lectiu.

L'espai s'anomena Exposició de Transport Públic entre 1900 i 1925 i allotja autobusos i carruatges que servien per fer el transport de viatgers i turistes de l'època, a més de vivències, anècdotes, influència i història relacionades amb aquests vehicles i l’Empresa Sagalés. A la mostra es poden veure vehicles de diferents marques, com Ford, Peugeot, Hispano Suiza o Chevrolet.

Amb reserva prèvia, es podrà visitar durant la resta del 2016  el segon dimecres de cada mes (9 de novembre i 14 de desembre) de 16h a 19h. La mostra també estarà disponible per a grups i escoles amb visita prèvia concertada. El mail de contacte és expo@sagales.com. L’exposició està ubicada a l’Avinguda Pi i Margall, 107, davant del pàrquing de l’Estació d’Autobusos, en un edifici que era un antic rentador i taller d’autobusos.   

Amb aquesta mostra, Sagalés dóna un pas endavant per la difusió de la història del transport col·lectiu, així com per conservar un patrimoni clàssic que repassa anys i anys de transport de persones al nostre país. Aquesta acció se suma al ja conegut Ral·li d’Autobusos Clàssics que cada any se celebra a l’Avda. Maria Cristina de Barcelona i arriba fins a Caldes de Montbui.


ALTRES NOTÍCIES

MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

2018-06-26

MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

L’1 de juliol TransGran, el servei urbà de transport públic de la conurbació de Granollers renova les seves línies amb més cobertura i més freqüència.

TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

2018-01-30

TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

Transgran, el servei urbà de transport de la conurbació de Granollers, va presentar ahir un nou autobús model Indcar Mobi Ubrà.

TRANSGRAN ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

2017-07-04

TRANSGRAN ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

Transgran, el servei de transport urbà dels municipis de Granollers, La Roca del Vallès, Les Franqueses del Vallès i Canovelles, estrena nova app que estarà disponible tant per Android com per IOS.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles