transgran.info utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
SAGALÉS COL·LABORA A LA DOTZENA JORNADA DE L’AMTU

2016-06-03

SAGALÉS COL·LABORA A LA DOTZENA JORNADA DE L’AMTU

Sagalés estarà present a la 12ª Jornada de l’Associació de Municipis per a la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), que es celebrarà a Mollet del Vallès i que esdevé una trobada anual de referència per tots aquells que treballen en aquest àmbit.

El dimecres 8 de juny tindrà lloc la 12ª Jornada de l’AMTU al Teatre Can Gomà (Mollet del Vallès) que s’iniciarà a les 8.30h amb una sessió d’obertura a càrrec de l’alcalde de Mollet del Vallès, el president de l’AMTU, l’alcalde de Santa Maria de Palautordera  i el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat.

La jornada de l’AMTU es celebra anualment, i aquesta edició es converteix en la Jornada Catalana de la Mobilitat. I és que convoca més de 300 tècnics i regidors de mobilitat, a més d’alcaldes i personalitats relacionades amb el món del transport, com ara l’alcalde de Mollet del Vallès, Jordi Monràs, el President de l’AMTU, Jordi Xena i el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font.

Durant la jornada es faran diverses sessions temàtiques que parlaran sobre les experiències europees en els serveis de transport a la demanda, les experiències directes en el món local i el finançament del transport públic. I a les 13.30h, hi haurà una taula rodona, on es debatrà sobre els reptes actuals del finançament del Transport Públic de Catalunya. 

 

 

 

 

 

 

 


ALTRES NOTÍCIES

MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

2018-06-26

MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

L’1 de juliol TransGran, el servei urbà de transport públic de la conurbació de Granollers renova les seves línies amb més cobertura i més freqüència.

TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

2018-01-30

TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

Transgran, el servei urbà de transport de la conurbació de Granollers, va presentar ahir un nou autobús model Indcar Mobi Ubrà.

TRANSGRAN ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

2017-07-04

TRANSGRAN ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

Transgran, el servei de transport urbà dels municipis de Granollers, La Roca del Vallès, Les Franqueses del Vallès i Canovelles, estrena nova app que estarà disponible tant per Android com per IOS.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles