transgran.info utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
SAGALÉS PROVA AUTOBUSOS HÍBRIDS D'IVECO A GRANOLLERS I MANRESA

2014-06-11

SAGALÉS PROVA AUTOBUSOS HÍBRIDS D'IVECO A GRANOLLERS I MANRESA

Sagalés circula aquesta setmana amb autobusos híbrids d'Irisbus Iveco. La posada en marxa d'aquest tipus de vehicles s'inclou en les proves pilot que realitza Sagalés per a comprovar la viabilitat i les prestacions de la tecnologia híbrida en el transport públic.

Dilluns i dimarts, l'Irisbus Iveco va fer el recorregut de la Línia 3 de TransGran, servei urbà de la conurbació de Granollers operat per Sagalés. I avui i demà dijous aquest autobús estarà amb Manresa Bus, el servei de transport urbà de la ciutat de Manresa, també gestionat per Sagalés. Es tracta d'un autobús híbrid de 12 metres que funciona amb un sistema de propulsió híbrida que combina el motor dièsel i l'elèctric. Permet reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle, el consum de petroli i el nivell de soroll. També aconsegueix un estalvi del 30% aproximadament en costos operatius i de combustible. A més, garanteix l'accessibilitat per a tothom, i la suspensió pneumàtica és integral amb control electrònic per a una estabilitat de marxa constant. La velocitat màxima d'un vehicle d'aquestes característiques, de 264 CV, són 70 km/h. En general, ofereix un rendiment òptim en els trajectes urbans.

La propera setmana Sagalés prova un altre autobús híbrid, en aquest cas de Volvo: els dies 16 i 17 a TransGran i el 18, 19 i 20 a ManresaBus.


ALTRES NOTÍCIES

MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

2018-06-26

MILLORES A LES LÍNIES DE TRANSGRAN

L’1 de juliol TransGran, el servei urbà de transport públic de la conurbació de Granollers renova les seves línies amb més cobertura i més freqüència.

TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

2018-01-30

TRANSGRAN INCORPORA UN NOU VEHICLE

Transgran, el servei urbà de transport de la conurbació de Granollers, va presentar ahir un nou autobús model Indcar Mobi Ubrà.

TRANSGRAN ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

2017-07-04

TRANSGRAN ESTRENA APLICACIÓ MÒBIL

Transgran, el servei de transport urbà dels municipis de Granollers, La Roca del Vallès, Les Franqueses del Vallès i Canovelles, estrena nova app que estarà disponible tant per Android com per IOS.

Ajuntament de Granollers
Ajuntament de La Roca del Vallès
Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Ajuntament de Canovelles